Orientering med tidtagning börjar imårgon med start från kl.17.00 till 19.00 vid Stornäse. Kontrollerna blir kvar i skogen till Söndag kväll för den som vill delta senare, anmälning sker då via OK Terjärvs hemsida www.okterjarv.net. Vuojärvi kartan bjuder på mycket bra orienteringsterräng som ni inte skall missa. OBS RR bana endast på Tisdag kväll. Välkomna.
Iltarastit Teerijärven Stornäsissä (opastus kirkonkylältä) huomenna alkaen klo. 17.00 – 19.00. Rastit on metsässä Sunnuntai iltaan asti niille jotka haluaavat osallistua myöhemmin, silloin ilmoittautuminen OK Teerijärven kotisivuilta. Nyt olisi tarjoilla haastavaa ja antoisaa suunnistusta Vuojärven maastossa. HUOM RR Rata ainoastaan Tiistai iltana.
Tervetuloaa
Ratamestarin puh 040-7494653

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.