Ekorrtour är en serie med lekfulla tävlingar för nya orienterare i åldern 16 år och yngre, men även för er som redan varit med och tävlat tidigare. OK Terjärv ordnar en deltäving av Ekorrtour måndagen 10.7 vid Bredbacka

  • Du behöver ingen licens för att delta, men vi önskar att du anmäler dig på förhand. Deadline för anmälan kvällen före kl. 18.00. Anmälan sker via anmälningsformuläret på Ekorrtourens sida https://ifbrahe.fi/ekorrtour-2023/ På denna sida hittas även tävlingsdirektiv och resultaten efteråt.
  • Den som inte har egen emitbricka för stämpling får låna på plats.
  • Fri starttid mellan 18.30 och 19.00, vid starten används samma förfarande som vid riktiga tävlingar.
  • Följeslagare är tillåten i alla klasser (H/D10, H/D12, H/D14, H/D16).
  • Alla som deltar får ett pris vid målgång!

Välkomna!

 
Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.